Jewellery For Your Soul

     Balans

Dit symbool heeft een zeer helende werking die vooral voelbaar is in de (onder)buikstreek,aangewezen om het evenwicht in u zelf terug te vinden.

  Eigenliefde

Laat de zeer fijne trilling van dit symbool u helpen om uw kanaal van eigenliefde verder te openen en laat de liefde terug stromen,in uzelf voor uzelf.

  Acceptatie

Dit symbool is aangewezen om bepaalde processen van aanvaarding te ondersteunen.Kijk liefdevol naar wat is en de oplossing zal zich aandienen.   Hoger Zelf

  Zielekracht

   Inzichten


Brengt opnieuw in contact met je hogere weten. Laat deze vibratie in uw hele lichaam resoneren, weet terug wat u altijd wist: ik ben puur licht!

Laat u leiden door de kracht in uzelf,geef u over aan de leiding van uw ziel, de ziel weet al lang wat nodig is: geef je maar over,het is goed.

Zie voorbij de illusies, zie wat jouw waarheid is, zie het groter verhaal van ons aards bestaan, open je 3e oog verder met behulp van dit symbool.


    Loslaten

Dit krachtig symbool helpt los te laten wat je tegenhoudt om verder te gaan op je pad, zeer werkzaam ter hoogte van de maagstreek.